De JaarBundel, een offline tijdlijn ...

Gepubliceerd op 13 oktober 2020 om 15:29

Ken je dat; terug scrollen op je facebook of instagram tijdlijn?

De leuke, gezellige en mooie momenten die weer voorbij komen en die de fijne herinneringen naar boven brengen.

Van grote gebeurtenissen tot de kleine dingen die het hem doen. 

In deze snelle en digitale wereld verlangen we (stiekem) toch ook naar authenticiteit en net iets minder schermtijd. Misschien zelfs wel naar papier en ouderwets knippen & plakken. 

 

Sinds het krijgen van mijn dochtertje en nu we zoveel op pad gaan en meemaken wilde ik graag iets voor haar bijhouden. Juist ook omdat alles zo snel, aan je voorbij, gaat.

Natuurlijk komen er digitale foto-albums en hebben we de social media kanalen, maar ik wilde graag iets persoonlijks, iets unieks en iets speciaal voor haar. 


 

 

 

Niets is zo persoonlijk, als jouw handschrift ...


De JaarBundel heeft de 12 maanden van het jaar waarbij je elke maand het leukste, grappigste, of misschien wel een wat minder fijn moment invult. De blanco en gelinieerde pagina's erna maken plaats voor jouw eigen inbreng. Foto's, teksten, toegangskaartjes, of andere tastbare herinneringen van die maand kun je erin plakken. Zelf gebruik ik klikkie, een ideaal abonnement waarbij je elke maand je mooiste 10 foto's besteld. Deze plak ik in mijn JaarBundel. 

 

Een bundel vol herinneringen. En dan juist de kleine dingen, waarvan je later pas beseft hoe groot ze waren.
Naast een invulboek, de BabyBundel, voor haar eerste jaar wilde ik een offline dagboek. De JaarBundel heb ik zodanig laten ontwerpen dat het net dat beetje houvast en structuur biedt met een zee van mogelijkheden voor eigen inbreng.
Niet vastzitten aan een inhoud of verplicht in januari moeten beginnen, zelf bepalen wat je waar wilt.

En ook ik schrijf echt niet elke dag, als we iets meemaken waarvan ik denk 'dit wil ik niet vergeten', dan noteer ik het in mijn telefoon en schrijf het later in haar JaarBundel. Elke 1 a 2 maanden ga ik ervoor zitten en vul de bundel aan.
Het is per persoon verschillend, de een gebruikt het als foto-album, de ander schrijft er alleen maar in en de ander versiert hem van begin tot eind.

 

De JaarBundel is voor veel doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan; een dagboek van en voor jezelf, het bijhouden voor je zoon of dochter, of misschien wel je kleinkind! 
Het is ook een mooi kado (met kerst) om ingevuld aan je ouders of grootouders te geven.
Houd de bundel met de klas bij en geef hem als eindkado aan de juf of meester, je kunt namelijk ook de inhoud van de bundel wijzigen en bij het begin van het schooljaar in september starten.

Heb je een jaar een hulphond die als pup de beginselen bij jou mag aanleren? Leg het vast voor jezelf of voor het volgende baasje! Hoe - leuk - is - dát ! 

Een tal van mogelijkheden voor deze heerlijke offline tijdlijn. 

 

Waardevol om te hebben, mooi om te geven ... 

 


JaarBundel

€ 29,95

JaarBundel

€ 29,95

Elk seizoen, leuke dingen doen ...
Een invulboek om de mooiste momenten in te bewaren.


De JaarBundel heeft de 12 maanden van het jaar waarbij je elke maand het leukste, grappigste, of misschien wel een wat minder fijn moment invult. De blanco en gelinieerde pagina's erna maken plaats voor jouw eigen inbreng. Foto's, teksten, toegangskaartjes, of andere tastbare herinneringen van die maand kun je erin plakken.

 

Een tal van mogelijkheden voor deze heerlijke offline tijdlijn. 

Lees ook de blog >>


#JaarBundel #Invulboek #offlinetijdlijn #herinneringen #Waardevol #authentiek #persoonlijk #kado #uniek #BundelGeluk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.